Persoonlijke passie en vakmanschap
Over Koudeservice Nederland

Koudeservice Nederland is in 2011 opgericht door Pim Nettinga. Pim houdt van problemen en technische uitdagingen. Als stagiair ontdekte hij zijn passie voor koudetechniek, een vak dat hij nooit meer heeft losgelaten. Een vak waarin volgens hem ‘alle disciplines samenkomen’, wat het juist zo leuk en interessant maakt. Onze core business is service en onderhoud van industriële koeltechnische installaties voor klanten met een koelkritisch bedrijfsproces.

Wij houden van korte lijnen. Geen callcenter, of ‘wachtlijnen’: u belt gewoon rechtstreeks met Pim. Dat maakt ons flexibel en houdt ons betrokken bij uw technische uitdagingen. U kunt rekenen op onze gekwalificeerde en gecertificeerde vakmensen. Sinds 2019 is Koudeservice Nederland een Erkend Leerbedrijf.

Ambachtelijk werken in de techniek

Ambachtelijk werken in de techniek

Wij kunnen altijd goede vakmensen gebruiken! Beheers je het vak van koeltechnisch monteur of wil je het vak graag in de praktijk leren? Bel dan met Pim!

Wij zijn een klein hecht team, dat houdt van aanpakken en de Brabantse gezelligheid. Werken bij ons betekent onderdeel worden van een familie. We hebben iets voor elkaar over en helpen elkaar. Belangrijk is dat je onze passie voor techniek deelt, houdt van sleutelen en het niet vervelend vindt om in de auto te zitten. Want je komt op vele plekken in Nederland, België en Frankrijk. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur? Bel dan eens met Pim om te kijken of je binnen het team past. Wij houden het graag persoonlijk!

Wil jij een koeltechnisch vakman worden? Pim leerde het vak door ‘te doen’. Hij draagt die kennis graag aan jou over. Kijk wat wij jou als Erkend leerbedrijf kunnen bieden.

Certificeringen

Certificeringen

Wij zijn bevoegd en gecertificeerd om aan uw installaties te werken. Bovendien volgen wij regelmatig bijscholing om u van het beste advies te kunnen blijven voorzien.

  • F-gassen
  • PED-certificaat (CE gekeurde installatie)
  • VCA
  • Werken met gevaarlijke stoffen:
    • Certificaat Ammoniak
    • Certificaat CO₂
    • Certificaat koolwaterstoffen
Wilt u ook koelinstallaties die werken?
Neem dan contact op met Pim!
Koel en Vrieshuis Reimerswaal
Vleesbedrijf P. Wils
Frisian Egg
Lineage Logistics
Constellation Cold Logistics
Frigo Warehousing
Homij Technische Installaties
Swedice
The Dutch Nightcrawlers
Roma Koudetechniek
Montana Snowcenter